Pilna Pożyczka

Komentarze na temat usług Millennium Banku

Pilna Pożyczka

Postprzez admin Wto Paź 21, 2008 8:10 pm

Komentarze usługi Pilna Pożyczka.
admin
Administrator

Dołączenie: Śro Paź 15, 2008 9:25 am

Re: Pilna Pożyczka

Postprzez tadek Nie Mar 15, 2009 5:46 pm

Witam, z góry przepraszam, ten post dotyczy przede wszystkim Providenta, piszę tutaj bo nie mogłem dodać nowego tematu w dziale 'Provident', a pomyślałem, że to forum jest dobrym miejscem, żeby dowiedzieć się, co myślicie. Piszę taką niewielką pracę porównującą pożyczki w bankach i instytucjach 'parabankowych' i w celu zbadania jakie są opinie klientów odwiedziłem kilka for. W temacie 'pożyczka' niezmiennie pojawia się Provident i ludzie zazwyczaj go krytykują, ale jako powód podają np. że Provident ściągał z nich należności. To trochę bez sensu, taka jest przecież idea udzielania pożyczki, prawda? Poza tym, na stronie Providenta można sobie poczytać np. o warunkach udzielania pożyczki, jak i wyliczyć raty i odsetki za pomocą kalkulatora pożyczki. Skoro firma nie ma nic do ukrycia to pożyczkobiorcy sami są sobie winni? Może ktoś z Was chciałby się podzielić obiektywnymi doświadczeniami? Bo - jakkolwiek nie staram się bronić Providenta, bo sam po prostu nigdy u nich nie pożyczałem - wydaje mi się, że krążące opinie są bardzo subiektywne i należą do ludzi, którzy nie są w stanie spłacić długu. Wszystkie komentarze będą cenne. Dzięki!
tadek

Dołączenie: Nie Mar 15, 2009 5:25 pm

Re: Pilna Pożyczka

Postprzez paulinka113 Śro Cze 17, 2009 9:59 am

Ja też przed zaciągnięciem kredytu najpierw przeprowadziłabym sobie kalkulację wstępną i póżniej zapoznała się z umową. Wtedy żadne niespodzianki na nas nie czekają i można wybrać naprawdę najkorzystniejszą ofertę ;)
Znajdź najtańszą pożyczkę hipoteczną
paulinka113

Dołączenie: Wto Maj 19, 2009 1:44 pm

Powróć do Millennium Bank

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość